Monday, January 09, 2017

Entry Mengenang 2016!

Permulaan 2017 yang agak baik. Masing-masing dah mula tanam azam, tak kurang jugak korang yang masih cuba tunaikan azam tahun-tahun sebelum ni. Kahkah. Aku macam biasa, azam tahun baru? Takdeee!! Cuma azam tahun ni nak urus diri biar elok. Dah lama sangat selekeh hohohoo



Dalam 2016, ape je dah achieve?


Hmm macam macam. yakni banyak! πŸ˜™ 

Tahun lepas adalah antara tahun yang banyak gila merayap. Start kerja 2015, so masa tu first time la pegang gaji. Terus saka memberontak dalam diri untuk plan percutian sebanyak mungkin. huahua

Different place, different person, different memories. But still, never fade away!
Okay dah, nak throwback keindahan tahun lepassss😌😌

March 2016 - Family Trip to Kota Kinabalu!


 Posing paling busuk dan kepam! 
Tak mandi tak gosok gigi terus keluar sebab nak menyaksikan puncak Kinabalu

Tinggi-tinggi gunung kinabalu, tinggi lagi sayang sama kamu eheh

Here is my super woman ever after! hihi
sebelah mami tu tido ke cmne? nak tido, dah boleh balik bilik kot


April 2016 - Perhentian Island with Intern-mate 

 The best wave of my life still out there, Island! 



Falling in love, with sands, clouds and the waves! :)

July 2016 - Escape Park Penang and my girl gitteww

Antara tiket flight yang kitorang book setahun sebelum! kakakka ciri ciri manusia penyabar #MertuaPerluTahu





August 2016 - Langkawi, Beach Vibes Only ! hihi

Last trip, before pompuan sorang ni tunang kawen dan sebagainyaaaa. Raikan berdua je, nampak sangat takdek kawan kuekuekue







September 2016 - Misi Tawan Mersing

Pasti tak sangka, rupaya Mersing banyak gila pulau yang cantiksss







Paling cantik! Say thanks to photographer power.

Doa ringkas: Ya Allah, semoga suamiku kelak kuat jalan dan pandai ambek gambo. kehkeh

November 2016 - Jogjakarta

The historical place, must visit in Asia. Sumpah cantik bangettt




Borobudur Temple 

Hutan Pinus

December 2016 - Krabi and Sisturr

Sebab trip ni baruuuuu lagi, jadiknya tak koser throwback banyak sangat. Jadi baca la kat sini ye kawan-kawan. Hehehe


Posing apetah

December 2016 - Singapore Day Trip

 Ini pun sama. sebab baru sangat jadikkk follow je la story kat sini. tepek globe sebab #tandadisingapore yang paling femes amosss


Penutup

Eh tetiba ada penutup. Hahaha sooooooo, have fun for 2017! Looking forward to meet success, love, more ideas and never regret hihi -- copypaste, tu macam sedap bunyiknyeww

3 comments:

  1. hai najwa. sy suka baca blog awaaaa

    ReplyDelete
  2. wow..semoga tahun ni bertambah lg destinasi...bestnya snorkelling..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin! hihi tapi tahun ni slow down snorkeling hohoho

      Delete