Saturday, May 28, 2011

MINGGU ORIENTASI KOLEJ MATRIKULASI PERLIS

EHEHMMM EHEMMM. assalamualaikum semua para pembaca belog yang ayu lagi cute lagi kacak ! ehem ehem saket tekak. *betulkan tekak sedikit*  hai reader semua, sumpah rindu dekat belog. erm, dekat pembaca semua pon ! dekat mami dekat dadyy dekat rumah yang baek :) superb rindulah ! 

ok tapi tak leleh -,-

pagi pagi subuh buta gajah tak nampak, menjejak kan kaki ke KMP, amek angka giliran. dapat no 207. perghh ! penat kot pagi pagi aku berkorban datang cepat, ingat dapat la no 1 ke 2 ke 3. huahua nanges 

so setelah seminggu "melepak" kat KMP, minggu ni aku pon tergedik pulang ke rumah demi mendatangi kekendurian kekahwinan kerumahan. huahuahua, masuk KMP makin sewel -,-

meh meh, kakak cerita pengalaman minggu orentasi kat KMP. 

TAK MACAM ORIENTASI PUN AKU RASA. HAHA. MACAM DENGAR CERAMAH KAT SEKOLAH. YANG BANYAK CUMA KAMERA. <--- MCM BIASA, PEREMPUAN YANG SUKA INTERFRAME.

MAKANAN DAN BARANG KEPERLUAN

makanan sedap dan murah gilaaaa ! barang pun banyak. sabun berus gigi berus jamban. eskrem. keropok air kotak. tak rasa duduk hostel wey? 

ROOM MATE
GILA amat gila. room mate aku terlalu menggila, bila bergabung dengan aku yang gila, sumpah makin sewel. gelak 24 JAM tak berhenti. hadoy hadoyy. aku nengok room mate aku cam gila gila agak kebudak budakan, sekali SPM 10 A, terpengsan seketika aku 


ni la room mate aku yang menambahkan kegilaan kepala aku. actually ade 4 orang, lagi sorang yang snap la. beliau tak suka amek gambar macam kami bertiga yang hot hot bajet


memandangkan mereka semua orang terengganu. aku pun da terikut ikut. mula mula, aku agak ternganga 6jam bila dengar dorang bersembang. lama lama, aku dah ikut. 

p/s ada budak tanya aku, errm, freehair ke ? 
*muka tekejut . so far, belum lagi. kenapa ? *belum? hahahahaahah
errm tak de pape.
 hah ? pelik ok abaikan

BILIK

mula mula macam kecewa. kenapa kecikkkk ?? !! huhahuha. rupanya bilik tu besar gila bersambung bilik sebelah. hah ! mesti kau tak faham aku cerita. best la ! :)

KEMUDAHAN 

aku rasa bila aku habis matrik, aku jadi gajah. Kafe betul betul sebelah kiri blok. Kedai kek betul betul depan blok. ok aku tertekan -,- kira blok aku paling strategik. bak kata kakak FASI, blok A3 paling strategik, pasaaii apo ? sebelah kedai kek ada resource student, kat situ ada pejabat asrama, kedai segala kedai makmal komputer. so what ??? SENANG nak USHAA laki ! muaaah :) ehemm 

MINGGU ORENTASI

erhm ehem ehem. ntah ? ok je la 2 bintang dari 10. tak dak la buli buli. pasal kami baek. ok muntah . biasala taklimat ceramah ucapan bla bla blaa..malas nak komen AJKO. huha huha huha ! yang penting aku bahagia kerana mendapat bilik bawah sekali. AMAT BAHAGIA. tak paya naik tangga. so makin berlemak.

bila bosan melanda. baek kah aku ? haaha

lepas tu usha budak laki. agak agak ada yang hot kah. haha. dapat satu ! tidur, ramai kot. haha

tengok, stokingg aku dengan makcik ain sama kan ? (tak senonoh)

KAKI MELECET

almaklum la kan kawan kawan, seperti semua sedia maklum. kami semua kena pakai kasut sarung yang HOT tu. heehe. saket wey kaki, tapi aku pasrah. 

nak tayang "kasut sarung" aku. cantik kan ? ehemm

tak tahan wey ? sakit sangat. alah, dorang sakit pun pakai jek. kau je gedik najwa. sakit sikit je pun. hekk eleyhh, suka hati aku lah nak pakai ke tak nak  jangan bising

TUDUNG BLUE BLACK YANG SERAGAM

kau tengok, mentang tudung blue black, ramai pula pakai baju biru

satu baju biru pun aku takdak. so suka hati lemak berkrim aku memakai baju mengikut warna kesukaan saya.

 
match ke ? merah kuning dengan blue black ? ikut suka hati dia je. haha .

LAGU KOLEJ

BEST ! sekarang dalam proses hafal lagu negeri perlis pula. huahhaha ! *semangat :)

DAH TU JE KOT. YANG PENTING KE MANA SAJA BAWAK KAMERA





jiran aku. huauahua

cahaya ke"iman"an terpancar di wajah. huahua

~


so far, sangat best. rasa tak nak balik rumah ! omaigod ?  belum start kuliah, tu yang boleh menggila sesuka hati. tengoklah da start nanti macam mana

tengok, da start tak senonoh. ok belajar belajar belajar ! erm, cuci mata sikit sikit je tak banyak pun :)

sesiapa yang dapat matrik, pergila beramai ramai ! hehe. sumpah best gila. tak menyesal ! lagi lagi KMP sumpah gempak gila !

SEKIAN TERIMA KASIH

p/s : lepas ni jarang update belog sebab sangat busy. sesiapa yang rindu aku tu, buat la video call. huhaa huha ! 


esok da nak balik arau lagi. ok sedih nak tinggalkan blog dan pesbuk. muaah sikit :(